5 OCT 2018 | BALLEM SWING!

TALLER DE LINDY HOP

Sing Sing Sing ofereix una classe de lindy hop per a qui vulgui aprendre a fer les primeres passes d’aquest all. Un taster d’una hora en la que el públic podrà experimentar el que és ballar Swing en parella. Amb Margalida Mateu (Follower) i Guillem Nadal (Leader).

STRANGER  SWINGS

EL GRUP

Stranger Swings neix el 2018 fruit de les ganes de fer feina amb el swing tradicional més ballable dels anys 20-30s del segle passat. Els quatre integrants provenim d’àmbits diferents de la música però gràcies al swing i als estudis superiors del conservatori ens hem conegut i engrescat a n’aquest nou projecte fresc i per a tots els públics.

 

INTEGRANTS

Guillem Nadal “aka Will Bone” (Santanyí 1986)
Titulat en música clàssica al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears en l’especialitat de Bombardí.
Amb la trompeta i el trombó, ha assistit a diversos seminaris amb Carlos Martin, Michael Philip Mossman, Jesus Santandreu, Abe Rábade, Joan Soler, Erik Ineke.

Treballa com a músic en vàries formacions: Long Time No Swing, El Niño Alcalino, The Newborn Jazz Quartet, Highlands Project, Hi Hats, La Glissando Big Band, amb la que també ha fet diversos seminaris amb David Pastor, Sergi Vergés, Toni Vaquer entre d’altres.

Joan Frontera Luna (Palma 1986)

Llicenciat en música clàssica al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears en l’especialita de Piano. Graduat en música tradicional al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears en l’especialitat vent (flabiol, tamborino i xeremies).

Galardonat amb el “Premi extraordinari del títol superior de Música” (2014, CSMIB), guanyador de la menció d’honor dels premis de fi de grau professional (2007/2008,CPMIDM), guanyador de diversos premis amb el grup BOC i amb l’Escola de Música i Danses de Mallorca.

 

Rubén García Navarro (Palma 1979)

Bateria oficial del grups La Vereda i El Niño Alcalino. Als 12 anys comença les primeres classes de bateria i solfeig i als 20 estudia a Barcelona en el Taller de Músics.

Al llarg de la trajectoria professional ha tocat amb: Fora d’es Sembrat, Tomeu Penya, Jaume Anglada, Dinamo, Marcos Collado, entre d’altres.

Els seus gusts musicals son amplis però sent predilecció pel jazz i el funk.

 

Marco Valero Vega (Las Palmas de Gran Canaria 1974)

Comença la seva formació en harmonia, guitarra i baix elèctric amb Luis Vecchio. Continua els estudis a Londres, Madrid i a Barcelona a l’Aula de Música Moderna i Jazz. Després torna a Las Palmas i estudia contrabaix clàssic al Conservatori Superior de Canàries, posteriorment torna a Madrid per acabar els estudis de contrabaix clàssic al Conservatori de Amaniel i com guitarrista a l’Escola de Música Creativa. Finalment va fer un Màster en musicoteràpia a la Universitat Complutense de Madrid. En acabar torna a Canaries per fer el Grau Superior de Baix Elèctric al Conservatori Superior de Música de Canàries.

Ha tocat o col·laborat amb músics de tot el món com: Omara Portuondo,Miguel Bosé, Marta Sánchez, Leiva, Amaral, Melendi, Javier Paxariño, Kepa Junkera, Andreas Prittwitz, Luis Varona,Abají, Luis Morera, Taburiente, Gran Canaria Big Band, Ester Andujar, Laura Simó, etc… i ha format part de la Jove Orquesta de Gran Canaria.

Compartir es vivir ->
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
Instagram